AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Salar Çok Programlı Anadolu Lisesi

YENİLENEN OKUL KIYAFETLERİ HAKKINDA

2022-2023 Okul Aile Birliği Genel Kurulu ve Yönetim kurulu toplantılarında alınan kararlar gereği, MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL ÖĞRENCİLERİNİN KILIK VE KIYAFETLERİNE DAİR YÖNETMELİK'e uygun olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim yılından itibaren kademli olarak okul kıyafetleri değişecek olup;

1- Okulumuza yeni kayıt olan 9. sınıf öğrencileri aşağıda belirtilen kıyafetler ile okul devam edeceklerdir.

2- Diğer kademelerde bulunan öğrenciler için eski okul kıyafetleri kullanılabilecek olup, isteyen öğrencilerimiz yeni kıyafetlerle okula devam edebileceklerdir.

3-  Kıyafetlerde kız erkek öğrencilerin  model ve kumaş özellikleri  aynı olacaktır.

T-shirt: antrasit siyah zemin rengi kullanılacaktır; %100 pamuk penye lacoste antrasit siyah 30/1 pike kumaş rota ribana yaka olacak, Okul ismi (SALAR ÇPAL) sol göğüs hizasında  bayrak kırmızısı ve beyaz çerçeveli harf ile yazılı (nakışlı) olacak.  Yaka ve yaka içi bayrak kırmızısı düğmeler siyah.(Aşağıdaki örnek görsele uygun olacak)

Pantolon: Siyah renk, % 100 pamuklu kanvas kumaştan yandan cepli pantolon,

Kapşonlu Sweatshirt: antrasit siyah zemin rengi kullanılacaktır. Üç iplik Şardonsuz 320  gr/m2  pamuk/polyester  kumaş, kol ve etek ribanaları siyah,  soldan tek kanguru cepli model, kapşon ipi kırmızı.Kapşon içi bayrak kırmızısı olacaktır.   Okul ismi (SALAR ÇPAL) ön göğüs hizasında bayrak kırmızısı ve beyaz çerçeveli harf ile yazılı (nakışlı) olacak.  (Aşağıdaki örnek görsele uygun olacak)

4-Öğrenci kıyafet uygulaması yaz ve kış olarak uygulanacak,

Kış uygulaması: 15 Ekim-1 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak

Yaz uygulaması: 1 Mayıs - 15 Ekim tarihleri arasında uygulanacak

Kış uygulaması: Pantolon, Tişört, Sweatshirt

Yaz uygulaması: Pantolon, Tişört şeklinde olacaktır.

5- Her kişi ve kuruluşa serbest rekabet ortamında fırsat eşitliği sağlamak amacıyla belirlenen kıyafetlerin okulun ilan panosu ile web sayfasında duyurulacaktır.

Anlaşmalı mağazamız bulunmamakta olup kıyafetler örneğine uygun olmak kaydıyla istenilen mağazalardan temin edilebilir,

17-08-202317-08-2023

Yayın: 17.08.2023 - Güncelleme: 17.08.2023 12:30 - Görüntülenme: 320