AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Salar Çok Programlı Anadolu Lisesi

"ART JOURNEY IN RECYCLING" projesi kapsamında sabun yapımı.

"Art Journey in recycling” e-twinning projesi

Ara

Dilin Zenginlikleri Projesi Kasım Ayı Faaliyetleri

DÜNYA AFETİ AZALTMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ

KİTAP OKUMA YARIŞMASI ÖDÜLLERİ

AFYONKARAHİSAR MÜZESİ ZİYARETİMİZ

Kırmızı lahana ile pH tespiti etkinliği

En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi Kapsamında Seminer Faaliyeti

Ara

Okulumuz Kız Futbol Takımı Okullarası yarışmalarda il 4. olmuştur. Öğrencilerimizi veöğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim haftası kutlamaları kapsamında ve okulumuza bu sene kayıt olan 9. sınıf öğrencilerimizin okulumuza uyum sağlamaları için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Nis

AFSÜ Diş Hekimligi Fakültesi yoneticileri ve öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Nis

30.03.2022 ile 01.04.2022 tarihlerinde Kocatepe Spor Kompleksinde düzenlenen okullar arası atletizm yarışmalarına 22 öğrenci ile katıldık. Yarışmalar sonucunda öğrencilerimiz onlarca madalya kazandılar. Takımlar sıralamasında ise kız ve erkek takımlarımız ayrı ayrı il 3.sü olarak okulumuza 2 kupa kazandırdılar.

Öğrencilerimizi tebrik eder, müsabakalar öncesinde ve sırasında desteklerini ve emeklerini esirgemeyen, okulumuza bu yıl 5. kupa birden kazandırarak bizi gururlandıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz Neslihan Karaca'ya teşekkür ederiz.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden Okulumuza Ziyaret

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı"ndan Misafirlerimizi Ağırladık.