AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Salar Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Virüslerden korunmak için el yıkamanın önemi hakkında öğrencilerimiz uygulamalı olarak bilgilendirildi.

Mrt

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından öğrenci ve personelimize yönelik "Doğal afetler, Deprem ve Depreme karşı alınacak tedbirler eğitimi", "Tüple yangına müdahele eğitimi", "tahliye tatbikatı" ve "Yangın söndürme tatbikatı" yapıldı.

Şbt

26.02.2020 tarihinde düzenlenen bocce okullar arası il birinciliği müsabakalarında kızlarda takım halinde 4. olarak kupa almaya hak kazandık. Erkekelerde ise çekişmeli müsabakalar sonucunda grupları 3. olarak tamamladık.

Şbt

Okul Sporları kapsamında düzenlenen liseler arası bilek güreşi müsabakalarında öğrencilerimiz büyük başarı gösterdiler. Öğrencileirmizden 4'ü altın 6'sı gümüş ve 2'si gümüş madalya alarak toplamda 24 madalya ile müsabakalara damga vurdular. Tüm öğrencilerimizi ve öğrencileri müsabakalara hazırlayan Beden Eğitimi öğretmenimiz Neslihan KARACA'yı tebrik eder. Türkiye birinciliklerine katılacak olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

İl Garnizon Komutanlığında görevli personel tarafından öğrencilerimize mesleki tanıtım semineri yapıldı.

Ara

Kardeş okul projesi kapsamında paydaşlar arasında işbirliği, yardımlaşma ve dayanışma duygularını geliştirmek amacıyla kardeş okulumuz Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okulumuz tarafından kermesdüzenlendi. Öğrenci ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği kermeste emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

İl Jandarma Komutanlığında görevli personel tarafından öğrencilerimize mesleki tanıtım semineri yapıldı.

May

Salar Beldemizde bulunan Salar Ortaokulu ve Salar İmam Hatip Ortaokulu´na okulumuzun tanıtımı için ziyarette bulunduk.

Nis

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Anadolu Meslek Programlarında Alana Geçiş, Tercih ve Yerleştirme işlermleri kapsamında 9. sınıf öğrenci velilerimize Koordinatör Müdür Yardımcımız Fatih KARACA tarafından alan tanıtımı ve tercih süreci ile ilgili bilgiler verildi.

Nis

Sınıflar arası düzenlenen voleybol turnuvası fikstür ve kuralları yayınlandı.

Nis

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailemizi ziyaret ettik.

Nis

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projemiz Afyonkarahisar Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından onaylandı.

Mrt

Sıfır atık projesi kapsamında işe yaramayan ve atıl durumda bulunan otomobil lastikleri Kimya ve Görsel Sanatlar dersi öğretmenimiz Elif Aysun Bursalıoğlu ve öğrencilerimiz sayesinde artık öğrencilerimizin oturarak dinlenebileceği taburelere dönüştüler. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.